APL | team

APL bestaat uit een team van nauw samenwerkende recruiters met ieder een eigen specialisme.

Margaritha Adams werkt met veel enthousiasme sinds een aantal jaren voor APL en is sinds eind 2019 eigenaar van APL. Haar moeder is de oprichtster van APL. Het juiste arbeidsethos en goede kennis van de markt is haar met de paplepel ingegoten en zorgen ervoor dat zij succesvol is in het vinden van de juiste match tussen kandidaten en onze opdrachtgevers. Binnen de retail werkt zij branche overschrijdend en kan dus veel verschillende mensen en organisaties adviseren.
Margaritha werkt resultaatgericht en is sterk betrokken bij organisaties en kandidaten, selectief en snel in haar voordracht, altijd bereikbaar en gedreven om tot een succesvolle aanstelling te komen. Naast haar bezigheden op APL speelt zij heel aardig cello 🙂

Sinette Hesselink is afgestudeerd aan de kunstacademie; master modevormgeving. Zij werkt sinds ’94 als zelfstandig trendnavigator en ontwerper – studio PLOT– voor verschillende (mode)bedrijven en kent het design spectrum  van binnen en buiten; van eerste concept tot collectie presentatie. Sinds ’16 is zij NLP master practitioner en sinds 2020 gecertificeerd IA NLP Coach. Door  enerzijds deze  technieken als anderzijds haar kennis van de creatieve sector toe te passen en in te zetten in haar contact met kandidaten en opdrachtgevers probeert zij de juiste match maken voor posities in retail & brands.
Professionaliteit, discretie, compassie en verbinding zijn voor haar kernwaarden waar het gaat om de zoektocht naar de perfecte combinatie van skills en mensen binnen cultuur en bedrijven. Haar werk als kwartiermaker brengt Sinette naar verre oorden; zij vindt het een plezier en een uitdaging om binnen verschillende culturen kennis met elkaar te delen.