APL | team

APL bestaat uit een team van nauw samenwerkende recruiters met ieder een eigen specialisme.

Margaritha Adams werkt met veel enthousiasme sinds een aantal jaren voor APL en is sinds eind 2019 eigenaar van APL. Haar moeder is de oprichtster van APL. Het juiste arbeidsethos en goede kennis van de markt is haar met de paplepel ingegoten en zorgen ervoor dat zij succesvol is in het vinden van de juiste match tussen kandidaten en onze opdrachtgevers. Binnen de retail werkt zij branche overschrijdend en kan dus veel verschillende mensen en organisaties adviseren.
Margaritha werkt resultaatgericht en is sterk betrokken bij organisaties en kandidaten, selectief en snel in haar voordracht, altijd bereikbaar en gedreven om tot een succesvolle aanstelling te komen. Naast haar bezigheden op APL speelt zij heel aardig cello 🙂

Kirsten Vijver heeft Hogere Hotelschool gedaan in Den Haag. Zij heeft achtereenvolgens gewerkt in de evenementenbranche, als Corporate Relations Manager bij Unicef Nederland en als Supermarktmanager bij Ahold. Zij is een echte People manager, zoekt naar de kwaliteiten bij mensen en motiveert hen om naar nieuwe grenzen op zoek te gaan en buiten hun standaard cirkel te denken. Haar enthousiasme en positiviteit straalt zij uit naar de mensen waarmee en waarvoor zij werkt.
Het ontwikkelen van talenten, het selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers ziet zij dan ook iedere keer als een spannende uitdaging. Zij gaat voor kwaliteit daar waar het om de juiste kandidaat voor de juiste opdrachtgever te vinden. Uit bovengenoemde bezigheden blijkt al dat Kirsten culinair onderlegd is en bovenal een groot hart heeft.

Menno Rijken studeerde Small Business & Retail management. Hij werkte ruim 12 jaar voor Albert Heijn, Ahold in verschillende functies, o.a. als teamleider daardoor hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Tijdens zijn jarenlange werkervaring bij Albert Heijn heeft hij veel mensen geselecteerd en aangenomen – van jonge mensen die opzoek waren naar een bijbaan tot mensen die op zoek waren naar een fulltime uitdaging.
 Menno spant zich voor 200% in om een search voor zowel kandidaat als opdrachtgever perfect tot recht te laten komen. Hij motiveert en inspireert mensen op een natuurlijke manier om tot het uiterste te gaan. Dit doet hij niet alleen op zakelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Sporten houdt hem mentaal en fysiek in vorm.

Sinette Hesselink is afgestudeerd aan de kunstacademie; master modevormgeving. Zij werkt sinds ’94 als zelfstandig trendnavigator en ontwerper – studio PLOT– voor verschillende (mode)bedrijven en kent het design spectrum  van binnen en buiten; van eerste concept tot collectie presentatie. Sinds ’16 is zij NLP master practitioner en sinds 2020 gecertificeerd IA NLP Coach. Door  enerzijds deze  technieken als anderzijds haar kennis van de creatieve sector toe te passen en in te zetten in haar contact met kandidaten en opdrachtgevers probeert zij de juiste match maken voor posities in retail & brands.
Professionaliteit, discretie, compassie en verbinding zijn voor haar kernwaarden waar het gaat om de zoektocht naar de perfecte combinatie van skills en mensen binnen cultuur en bedrijven. Haar werk als kwartiermaker brengt Sinette naar verre oorden; zij vindt het een plezier en een uitdaging om binnen verschillende culturen kennis met elkaar te delen.