APL | service

APL is een van de oudste werving en selectie bureaus in Nederland en daar zijn wij trots op!

Ruim 60 jaar geleden werd APL oorspronkelijk opgericht als test- en onderzoeksbureau voor zowel particulieren als organisaties. Al snel werden de activiteiten uitgebreid met de werving en selectie van de beste kandidaten voor vacante posities binnen de retail.
Het succes van APL is te danken aan het feit dat er altijd oog is voor de menselijke maat en de cultuur binnen de organisatie waar wij voor werken. Om tot een succesvolle bemiddeling te komen is het immers van groot belang om veranderingen bij zowel kandidaten als organisaties te begrijpen en hierop te anticiperen. Zo kunnen wij bijdragen aan het tot bloei komen van carrières.
APL kan terug kijken op tientallen jaren van succes en wordt er nog elke dag enthousiast gewerkt aan het vinden van de juiste mensen voor de juiste functie binnen de retail en wholesale.

Wij spreken doorlopend mensen die binnen ons branchegebied werkzaam zijn als opdrachtgever of als kandidaat. Hierdoor worden wij goed geïnformeerd over de organisatie opbouw, inhoud van specifieke functies, commerciële strategie, innovaties e.d. Dit stelt ons in staat bepaalde tendensen te onderkennen. Als executive searcher blijft onze focus op het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plaats. Maar onze kennis kan goed van pas komen wanneer er in het voortraject met onze opdrachtgever over de organisatie en de plaats van de te vervullen functie binnen de organisatie wordt gesproken. Wij kunnen meedenken, suggesties geven en als benchmark dienen voor organisatieopbouw en functie-inhoud. APL zal daarbij nooit in vertrouwen gegeven informatie over bedrijven en personen prijsgeven.

Doordat wij bij alle kandidaten de arbeidsvoorwaarden noteren, zijn wij tevens een uitstekende benchmark voor bedrijven en kandidaten om het salarisniveau in de pas te laten lopen met de arbeidsmarkt.

Zowel Consultancy als Salaris Benchmark zijn services die hoort bij het search traject en waarvoor geen extra kosten in rekening worden gebracht, tenzij het een structureel karakter krijgt. Bestaande contacten, opdrachtgevers en kandidaten, of nieuwe kunnen van deze service gebruikmaken simpelweg door ons te bellen of te mailen. Wij helpen u graag!