APL | coaching

APL coaching is er voor iedereen die een begeleider, sparring partner zoekt. Coaching bij APL is zakelijk en persoonlijk, confronterend maar ook hartelijk, uitnodigend en uitdagend. Met als doel: het beter functioneren van organisaties, teams en individuen; vanuit eigen kracht, met plezier in je werk.

Persoonlijke coaching
Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie. Coaching bij APL daagt je hiertoe uit:  persoonlijk en doelgericht. Wil je krachtiger en effectiever functioneren? En ben je bereid om een kritische blik in de spiegel te werpen?

Bij coaching begeleiden we je van een ongewenste situatie naar een gewenste situatie. We luisteren, stellen vragen, hiermee stimuleren we jouw zelfinzicht en helpen je bij het bepalen van de stappen die je kunt zetten richting jouw doel. Met jou gaan we door middel van verschillende coaching technieken (oa. NLP) proberen gerichter achter jouw doelen aan te gaan. Uiteindelijk zit de oplossing in jezelf.

Coaching voor bedrijven
Ook voor bedrijven bieden we soortgelijke trajecten aan. Voor organisaties is het erg belangrijk om gemotiveerd en gekwalificeerd personeel in huis te hebben. In veel gevallen is de potentie daartoe wel aanwezig, maar soms mist het betreffende personeel net dat beetje meer dat nodig is om effectief te presteren. Door een coaching gesprek kunnen zij inzicht krijgen in hun eigen vaardigheden en daarmee hun kwaliteiten beter benutten. Coaching in het bedrijfsleven is een mooi instrument om medewerkers te stimuleren in hun persoonlijke groei. En dat leidt uiteraard tot een beter resultaat.