ID 104 | BUSINESS INTELLIGENCE SPECIALIST

BUSINESS INTELLIGENCE SPECIALIST

Onze opdrachtgever is een snel groeiende Europese organisatie met zo’n 8.000 medewerkers en met inmiddels meer dan 1.280 filialen in 7 Europese landen, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Spanje. ICT is belangrijk in deze grote en efficiënte organisatie. Zij zijn vooruitstrevend en spelen alert in op ontwikkelingen van nieuwe toepassingen op ICT in de retailwereld. Zij  gebruiken daarbij geavanceerde systemen en hulpmiddelen.

Denk jij hierin een rol te kunnen spelen?

Dan zouden we graag met jou in contact komen.

Business Intelligence Specialist

Als Business Intelligence Specialist ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, bouw en beheer van Business Intelligence- en Datawarehouse oplossingen. Je helpt mee de organisatie optimaal gebruik te laten maken van het brede scala aan mogelijkheden die Business Intelligence kan bieden. De nadruk in deze functie ligt op de technische en functionele ontwikkeling van het datawarehouse systeem en op het bouwen en verbeteren van data-integratie. Je werkt in een dynamische omgeving waar je te maken krijgt met aanzienlijke hoeveelheden data uit een grote verscheidenheid aan bronsystemen. In overleg met de interne klant zal je de informatiebehoefte in kaart brengen, verder zal je impact analyses uit voeren en business cases en veranderplannen opstellen. De komen jaren gaan zij werken aan de vervanging van haar ERP systeem, dit maakt deze positie erg uitdagend en interessant.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Bedrijfskundige Informatica
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring met BI/datawarehouse projecten (ervaring met modelleren van datamodellen voor het datawarehouse)
  • Je hebt kennis van SQL Server 2012/2016
  • Je hebt kennis van SQL Server Reporting / Integration / Analysis Services (SSRS / SSIS / SSAS)
  • Je bent zeer analytisch, oplossingsgericht en klantgericht
  • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (zowel in woord als geschrift)

Aanbod
Onze opdrachtgever biedt je een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is. Als je fulltime werkt (40 uur), krijg je 24 vakantiedagen en 12 ADV-dagen per jaar. Daarnaast zijn er studiemogelijkheden voor onder andere cursussen/ opleidingen etc., ontvang je 20% personeelskorting en kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering.
_________________________________________________________________
Graag meer weten? Bel of mail APL