ID 97 | JUNIOR INTERNATIONAL RETAIL MARKETEER

JUNIOR INTERNATIONAL RETAIL MARKETEER

Je bent toe aan je eerste baan en je beschikt over een flinke dosis ambitie. Jij bent er klaar voor om te bewijzen wat je kunt met jouw marketingskills. Wil je dat ook nog eens doen in een superleuk team binnen dé internationale retail organisatie van Nederland? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn…maar, het kan echt! Bij Capi onderdeel van B&S International, bij ons!

Dan zouden we graag met jou in contact komen.

Dit ben jij:

Marketing in combinatie met retail past jou perfect, jij kent alle fijne kneepjes van het vak. Je vrienden omschrijven jou als die echte sparringspartner. Je kunt goed je mannetje staan en weet precies waar je processen kunt optimaliseren. Aan communicatieve vaardigheden, stressbestendigheid, zelfvertrouwen en creativiteit geen gebrek! Maar, daar blijft het niet bij…Je bent namelijk een creatieve denker én doener. Jouw oog voor detail is uitstekend. Waar anderen al snel “ja” zeggen, kijk jij altijd naar verbeteringen en de finishing touch. Je streeft continu naar perfectie en je wilt jezelf blijven verbeteren, op welk gebied dan ook.

Jouw werkdag als International Retail Marketeer:

07:00 De wekker gaat, even snel je e-mail checken en door naar de winkel op Schiphol.

08:30 Je checkt de uitvoering van campagnes in de winkel, je hoort allerlei positieve reacties maar gaat al denken… wat kan ik er nog meer aan doen om de presentatie te verbeteren?

09:00 Je hebt een afspraak met de leverancier. Samen bespreek je de invulling van de nieuwe campagne. Gaaf

10:00 Je belt met de shopmanager van de winkel op Helsinki Airport. Jullie nemen de stand van zaken door en je stelt de vervolgstappen in de kerstcampagne voor.

12:30 Tijd voor lunch! Je hoort de leukste verhalen voorbij komen van je collega’s. De tijd vliegt voorbij!

13:30 Je hebt een afspraak met de Concept Developer over de uitrol van een update in een Marketing concept. Super interessant!

14:30 Even sparren met een Category Manager. Welke campagne ga je opzetten en hoe gaan jullie ervoor zorgen dat dit het nummer 1 product wordt?

15:30 Goed nieuws! Je manager komt jou even vertellen dat je eerste business trip er aan komt. Je mag een van de shops in het buitenland bezoeken. Nice!

17:30 Zo. Na jullie nuttige meeting ga je eerst nog even een hapje en een drankje doen met je collega’s. Je bent benieuwd wat er morgen weer allemaal op je pad komt.

Een opsomming van jouw CV:

 • Je hebt je HBO diploma op zak
 • Je hebt 0-2 jaar werkervaring, het is een pré als je ervaring hebt in de retail;
 • Je weet jouw creativiteit en commercialiteit in acties en promoties uitstekend toe te passen;
 • Je kunt snel schakelen en pakt ieder project met beide handen aan.
 • Je hebt grenzeloze ambities.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.
 • Jij bent initiatiefrijk, stressbestendig, flexibel en supernieuwsgierig.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren:

 • Begeleiding van onze Marketing en Purchase professionals.
 • Een informele werksfeer in een jong en ambitieus team.
 • De kans om jezelf te laten zien en door te groeien binnen de organisatie.
 • Leuke bedrijfsborrels en feesten.
 • Interne en externe opleidingen

Jouw positie binnen de organisatie:
Als Junior International Marketeer wordt je onderdeel van onze afdeling Retail Marketing & Category Management. De afdeling bestaat uit 12 personen met hoogopgeleide, jonge en ambitieuze mensen waarvan een deel middels ons traineeship is ingestroomd en opgeleid. De afdeling is onderverdeeld in 3 deelgebieden: Retail Marketing, Category Management en support. Dagelijks gaan zij met elkaar de uitdaging aan om onze internationale retailactiviteiten en de wereld van reizigers met elkaar te verenigen en onze (groei)ambities waar te maken.

 

Graag meer weten? Bel of mail APL