ID 112 | VESTIGINGSMANAGER EINDHOVEN AIRPORT

SHOP MANAGER SHOP FLY EINDHOVEN

Ben jij klaar voor de uitdaging bij de grootste Tax free winkel van Nederland? Begin 2018 is de verbouwing gestart om uit te breiden naar een oppervlakte van 1000m2!  Wij zoeken een ondernemer die klaar is voor deze unieke winkel, in een internationale setting op de tweede Airport van Nederland.

Dan zouden we graag met jou in contact komen.

De Functie
Kort door de bocht gezegd ben je verantwoordelijk voor de gehele exploitatie van de winkel zoals omzet, presentatie, beheer, coördinatie, logistieke processen en resultaat. De uitdaging is om dit te doen binnen de dynamische omgeving van Travel Retail. Je geeft sturing, opvolging en leiding aan het winkelproces en streeft naar maximalisatie van verkoop.

Je stuurt een team aan van 4 Assistent Vestigingsmanagers met een totaal team van 50 medewerkers. Coachen en motiveren is jou op het lijf geschreven. Je bent een aanpakker, geeft het goede voorbeeld maar bent vooral in staat om andere het te laten overnemen. Onze winkel is hard gegroeid en zal nog hard door groeien. Jij bent in staat de processen daarop aan te laten sluiten, dan wel daaropaan te passen. Heb jij er al zin in?

Functie eisen

  • 2 tot 4 jaar ervaring als leidinggevende aan grote teams in de (fast moving) Retail.
  • Organisatorisch talent en je weet hoe je mensen moet aansturen, motiveren en inspireren.
  • Flexibele inzetbaarheid: de winkel is 365 dagen per jaar open van 05.00 tot 22.00.
  • Je hebt een maximale woon werkverkeer reistijd van 25 minuten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Een minimaal afgeronde hbo-opleiding.

  Jij bent een leider, sturen zit in je natuur. Maar alleen people management skills is niet genoeg. Je bent commercieel gedreven en ondernemend. Dat betekent dat jij zaken weet op te lossen, weet in te richten en te verbeteren. Dit doe je niet alleen vanuit opdracht maar ook vanuit jouw inzicht, pro-activiteit en initiatief. Je bent analytisch en financieel sterk. Je weet alles van ontwikkelingen in de Retail en speelt daar op in.

Aanbod
Onze opdrachtgever exploiteert wereldwijd op succesvolle wijze Retail winkels. Onze winkels zijn overal ter wereld te vinden. Op Airports, aan boord van Cruiseschepen en op militaire basissen, je komt ons overal tegen! We hebben 63 winkels in 12 verschillende landen, en daar blijf het niet bij! Onze opdrachtgever heeft nog steeds sterke groei ambities en streeft continu naar meer. Wij kunnen al onze klanten een breed assortiment aanbieden: parfums, cosmetica, dranken, wijnen, sigaretten, elektronica, zoetwaren, horloges, sieraden en gifts, we got it all! Al onze locaties zijn uniek: wij bieden een Retail ervaring die je nergens anders beleeft. Dat is een feit!

_________________________________________________________________
Graag meer weten? Bel of mail APL