ID 98 search | DTP-er menswear brand Brabant

Werken bij deze brand (retail & wholesale) betekent werken in een snelgroeiende organisatie en deel uitmaken van een enthousiast team in een dynamische en inspirerende werkomgeving.
Om onze ambities en collecties te kunnen communiceren  zijn wij op zoek naar een DTP/er met affiniteit voor Mode. Wil je graag bouwen aan  een organisatie  die groei doormaakt, waarbij veel uitdagingen op je pad komen en heb je een hands-on mentaliteit? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Dan zouden we graag met jou in contact komen.

“ID 98 search | DTP-er menswear brand Brabant” verder lezen

ID 97 search | Junior International Retail Marketeer

Junior International Retail Marketeer

Je bent toe aan je eerste baan en je beschikt over een flinke dosis ambitie. Jij bent er klaar voor om te bewijzen wat je kunt met jouw marketingskills. Wil je dat ook nog eens doen in een superleuk team binnen dé internationale retail organisatie van Nederland? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn…maar, het kan echt! Bij Capi onderdeel van B&S International, bij ons!

“ID 97 search | Junior International Retail Marketeer” verder lezen

ID 96 search | Online Content Specialist

Online Content Specialist

Je bent nieuwsgierig, altijd op de hoogte van de laatste online trends en je beschikt over een flinke dosis ambitie. Door de aanhoudende groei van Capi Lux zoeken wij een Online Content Specialist ter versterking van ons team. Wil je dat ook nog eens doen in een superleuk team binnen dé internationale retail organisatie van Nederland? Aan jou de uitdaging om onze online omgeving mee te laten groeien en ontwikkelen die past bij onze ambitie, organisatie en daarmee onze doelstellingen. Jij gaat het verschil maken!

“ID 96 search | Online Content Specialist” verder lezen

ID 95 search | JR. Retail Manager

Jr. International Retail Manager

 Voor onze internationale sales activiteiten op diverse luchthavens zijn wij op zoek naar een Junior International Retail Manager. Met een sales team van ruim 400 mensen is de Jr. International Retail Manager medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen met betrekking tot omzet en resultaat van al onze electronica winkels. Op de luchthavens zijn de winkels zowel voor- als na de douane te vinden. De Jr. International Retail Manager rapporteert aan de International Retail Manager (IRM).

“ID 95 search | JR. Retail Manager” verder lezen

ID 94 search | International Retail Manager Support

International Retail Support

Wil jij een nieuwe stap/een volgende stap maken in een internationale functie binnen de retail? Solliciteer dan bij Capi. Capi als bedrijf is net even anders. Wij bieden “een trendsetting& inspiring shopping experience” voor onze klanten. Ben jij ambitieus en klaar voor een internationale carrière en wil je werken in een “fast moving” organisatie met sterke groeiambities? Dan zijn wij op zoek naar jou!

“ID 94 search | International Retail Manager Support” verder lezen

ID 93 search | Menswear Designer

Voor een hoogwaardig herenmerk binnen een dynamische, jonge organisatie die tevens private label aanbiedt, zoeken wij een Designer Menswear. Heb jij commercieel en technisch inzicht in knitwear en woven? Ben jij daarnaast creatief en heb jij een opleiding gevolgd, bij voorkeur, aan TMO,  AMFI of een Kunstacademie,  Mode? 

Dan zouden we graag met jou in contact komen!

“ID 93 search | Menswear Designer” verder lezen

ID 92 search | International Retail Manager Duty Free

Ben jij op zoek naar een unieke Retail omgeving die almaar groeiende is? De Retail activiteiten van B&S zijn anders. Onze locaties, de niche markten, de luxe consumenten goederen en de internationale focus. Wij groeien sterk. Ben jij degene die onze huidige business structureert en onze nieuwe business in de juiste richting manoeuvreert?

Dan willen wij graag met jou in contact komen!

“ID 92 search | International Retail Manager Duty Free” verder lezen