ID 99 Search | Website Manager Fashion ai.

Onze opdrachtgever is een retailer met HQ in het midden van Nederland. Vanwege zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een Website Manager! Ben jij in ieder geval beschikbaar van juli tot en met december? Heb jij ervaring met webshops, interesse in mode en lingerie en lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de webwinkel activiteiten van deze retailer? Ben jij daarnaast gedreven in het creëren van traffic naar de website? Weet jij de doelgroep te overtuigen met unieke content? Bij deze retailer ligt de uitdaging om de werking van de website te optimaliseren, score in zoekmachines te verbeteren en de content te upgraden! Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van de webshop en het onderhouden van de online marketing activiteiten op de website.
Ben jij deze website manager? Dan zouden we graag met jou in contact komen.

“ID 99 Search | Website Manager Fashion ai.” verder lezen

ID 98 Search | Junior Designer Lingerie

Design speelt een belangrijke rol bij deze retailer met HQ in het midden van Nederland, daarom zijn de designers van onze opdrachtgever elke dag bezig om de collecties te ontwerpen die aansluiten bij de trends. Als Junior Designer ben je betrokken bij het totale design proces en ondersteun je het team bij het ontwikkelen en uitwerken van de collecties. Je houdt van mode en hebt gevoel voor trends en kleuren, deze weet je goed te vertalen naar commerciële vrouwelijke collecties.
Ben jij deze designer? Dan zouden we graag met jou in contact komen.

“ID 98 Search | Junior Designer Lingerie” verder lezen

ID 97 search | Junior International Retail Marketeer

Junior International Retail Marketeer

Je bent toe aan je eerste baan en je beschikt over een flinke dosis ambitie. Jij bent er klaar voor om te bewijzen wat je kunt met jouw marketingskills. Wil je dat ook nog eens doen in een superleuk team binnen dé internationale retail organisatie van Nederland? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn…maar, het kan echt! Bij Capi onderdeel van B&S International, bij ons!

“ID 97 search | Junior International Retail Marketeer” verder lezen

ID 96 search | Online Content Specialist

Online Content Specialist

Je bent nieuwsgierig, altijd op de hoogte van de laatste online trends en je beschikt over een flinke dosis ambitie. Door de aanhoudende groei van Capi Lux zoeken wij een Online Content Specialist ter versterking van ons team. Wil je dat ook nog eens doen in een superleuk team binnen dé internationale retail organisatie van Nederland? Aan jou de uitdaging om onze online omgeving mee te laten groeien en ontwikkelen die past bij onze ambitie, organisatie en daarmee onze doelstellingen. Jij gaat het verschil maken!

“ID 96 search | Online Content Specialist” verder lezen

ID 95 search | JR. Retail Manager

Jr. International Retail Manager

 Voor onze internationale sales activiteiten op diverse luchthavens zijn wij op zoek naar een Junior International Retail Manager. Met een sales team van ruim 400 mensen is de Jr. International Retail Manager medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen met betrekking tot omzet en resultaat van al onze electronica winkels. Op de luchthavens zijn de winkels zowel voor- als na de douane te vinden. De Jr. International Retail Manager rapporteert aan de International Retail Manager (IRM).

“ID 95 search | JR. Retail Manager” verder lezen

ID 94 search | International Retail Manager Support

International Retail Support

Wil jij een nieuwe stap/een volgende stap maken in een internationale functie binnen de retail? Solliciteer dan bij Capi. Capi als bedrijf is net even anders. Wij bieden “een trendsetting& inspiring shopping experience” voor onze klanten. Ben jij ambitieus en klaar voor een internationale carrière en wil je werken in een “fast moving” organisatie met sterke groeiambities? Dan zijn wij op zoek naar jou!

“ID 94 search | International Retail Manager Support” verder lezen

ID 92 search | International Retail Manager Duty Free

Ben jij op zoek naar een unieke Retail omgeving die almaar groeiende is? De Retail activiteiten van B&S zijn anders. Onze locaties, de niche markten, de luxe consumenten goederen en de internationale focus. Wij groeien sterk. Ben jij degene die onze huidige business structureert en onze nieuwe business in de juiste richting manoeuvreert?

Dan willen wij graag met jou in contact komen!

“ID 92 search | International Retail Manager Duty Free” verder lezen